Databeskyttelses erklæring

 

Å beskytte dine personopplysninger og dermed også privatlivet ditt er svært viktig for Fein. Vi ønsker derfor å informere deg om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger. For Fein er det derfor en selvfølge at alle rettslige bestemmelser knyttet til personvern overholdes for å kunne garantere best mulig beskyttelse av privatlivet ditt. Vennligst les den følgende informasjonen nøye.

 

Navn og kontaktdata på den personen i virksomheten, som er ansvarlig for databehandling

Disse personvernretningslinjene gjelder for databehandling av

 

CS Messel
Industriveien 10
1473 LØRENSKOG
Postboks 460
1471 LØRENSKOG
 
T. + 47 22 90 71 40
F. + 47 22 30 82 42

firmapost@csmessel.no

 

CS Messel er behandlingsansvarlig iht. artikkel 4, avsnitt 7 i GDPR (personvernforordningen).

 

Ved spørsmål eller tilbakemeldinger vedrørende vår personvernerklæring (også kalt “personvernretningslinjer”) eller andre henvendelser knyttet til databehandling, kan du også ta kontakt med vårt personvernombud på følgende e-postadresse:
firmapost@csmessel.no

 

Innsamling, behandling og bruk av personopplysninger samt omfanget av og formålet med bruken av disse personopplysningene

a) Besøk på nettsiden vår

Når du henter opp vår nettside fein.com, vil nettleseren på enheten din automatisk sende opplysninger til serveren for nettsiden vår. Disse opplysningene lagres midlertidig i en såkalt loggfil. Følgende opplysninger samles herved inn og lagres frem til den automatiserte slettingen uten din medvirkning:

 • IP-adressen til den datamaskinen som er brukt,
 • Dato og klokkeslett for tilgang,
 • Navn og URL for filer som er hentet opp,
 • Nettstedet du fikk tilgang fra (URL for referanseområde),
 • nettleseren du bruker og eventuelt operativsystemet til din datamaskin samt navnet på din Internett-leverandør.

 

De nevnte personopplysningene behandles av oss for følgende formål:

 • sikring av problemfri forbindelse og komfortabel bruk av vårt nettsted,
 • Evaluering av systemsikkerhet og -stabilitet, samt
 • til ytterligere administrative formål.

 

Det rettslige grunnlaget for databehandlingen er artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen. Vår berettigede interesse er basert på de ovennevnte formålene. Personopplysningene brukes ikke til å trekke konklusjoner om din person.

 

b) Påmelding på vårt nyhetsbrev

Hvis du i henhold til artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen uttrykkelig har gitt ditt samtykke, vil vi bruke din e-postadresse for å sende deg vanlige nyhetsbrev om emnene du har valgt. For mottak av nyhetsbrevet er det tilstrekkelig å oppgi en e-postadresse.

Du kan når som helst si opp nyhetsbrevet, f.eks. via en lenke nederst i hvert nyhetsbrev. Alternativt kan du også når som helst si opp ved å sende en e-post til firmapost@csmessel.no. Begge alternativene vil ikke medføre andre kostnader enn de som oppstår ved formidling av oppsigelsen etter grunnprisene.

Du kan også få dine personopplysninger rettet eller slettet ved å ta kontakt på den ovennevnte e-postadressen.

 

c) Bruk av vårt kontaktskjema

Vi tilbyr deg muligheten til å kontakte oss via skjemaer gjort tilgjengelig på nettsiden, f.eks. som forfatter. Dette krever en gyldig e-postadresse, slik at vi vet hvem forespørselen kom fra og for at vi skal kunne svare på den. Ytterligere informasjon kan gis frivillig.

Databehandlingen med det formål å kontakte oss skjer i samsvar med artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen på grunnlag av ditt frivillige samtykke.

Personopplysninger som samles inn av oss for bruk av kontaktskjemaet, blir slettet etter at forespørselen har blitt behandlet.

 

d) Bestilling av varer, nettjenester eller andre tjenester

Gjennom nettbutikken som er integrert i vår nettside, tilbyr vi deg muligheten til å bestille varer, netttjenester eller andre tjenester. Vi samler inn personopplysninger som del av bestillingsprosessen, især navn, adresse og konto-opplysninger, avhengig av den valgte betalingsmåten. Vi bruker opplysningene dine til å utføre og behandle bestillingen din, for å gi deg tilgang til nettjenestene, eller for å utføre andre tjenester. Når du bestiller via vår nettbutikk, vil du motta en bekreftelse på bestillingen med avtaletekst og bestillingsopplysninger via e-post (ordrebekreftelse). Du kan lagre dette i din e-postkonto; det lagres også av oss. Bestillingsopplysningene vil av sikkerhetsmessige årsaker ikke lenger være tilgjengelige over Internett, dvs. i nettbutikken, etter at bestillingen er sendt.

Personopplysningene du oppgir, behandles av C. & E. Fein GmbH samt din respektive avtalepartner (FEIN-datterselskap eller distributør) i henhold til artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen, med det formål å opprettholde et eksisterende avtaleforhold med deg.

Videre bruker vi dine personopplysninger til å informere deg om flere produkter og tjenester som du kan være interessert i. Du kan når som helst reservere deg mot bruken av personopplysningene til dette formålet, uten å måtte betale andre kostnader enn de som oppstår ved formidling av din erklæring etter grunnprisene. Du kan også når som helst reservere deg ved å sende en e-post til firmapost@csmessel.no. Du kan også få dine personopplysninger rettet eller slettet ved å ta kontakt på denne e-postadressen.

 

e) Registrering for vår 3 års garanti

Personopplysningene du oppgir, behandles av C. & E. Fein GmbH samt din respektive avtalepartner (FEIN-datterselskap eller distributør) i henhold til artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen, med det formål å opprettholde et eksisterende avtaleforhold med deg.

I tillegg brukes din postadresse utelukkende av avtalepartneren for å kunne sende deg mer informasjon om FEIN-produkter i ny og ne.

Du kan når som helst og uten videre trekke tilbake samtykket overfor avtalepartneren om at dine opplysninger brukes til reklameformål, ideelt sett per e-post til følgende adresse: firmapost@csmessel.no.

 

Registreringen for 3 års FEIN PLUS-garanti kan når som helst trekkes tilbake. Tilsvarende data blir da slettet omgående. Merk: I dette tilfellet slettes alle data som har blitt samlet inn i sammenheng med 3 års FEIN PLUS-garantien, og du vil ikke lenger ha krav på garantiforlengelse.

 

Ved tilbaketrekning
må du ta kontakt på e-post med firmapost@csmessel.no,
eller per post med CS Messel, Østre Aker vei 105, 0596 Oslo, Postboks 104, Veitvet 0518 Oslo.

Du finner mer informasjon om vår garantierklæring her.

 

Samarbeid med Facebook

Bruk av Facebook Social Plugins

 

På grunnlag av artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen brukes det plugin-moduler for sosiale medier (“plugins”) fra det sosial nettverket facebook.com, som driftes av Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland (“Facebook”). Plugin-moduler kan gjenkjennes på Facebook-logoen (hvit “F” på blå bakgrunn, begrepene “Like”, “Liker” eller “Tommel opp”-tegnet) eller er merket med tillegget “Facebook Social Plugin”. Du kan finne en liste over Facebook Social Plugins og hvordan de ser ut her: https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Når en bruker henter opp en nettside som omfattes av dette tilbudet og som inneholder en slik plugin-modul, oppretter nettleseren en direkte forbindelse til Facebook-serverne. Innholdet i plugin-modulen overføres fra Facebook direkte til nettleseren din og kobles til nettstedet av nettleseren. Leverandøren har derfor ingen innvirkning på dataomfanget som Facebook samler inn ved hjelp av denne plugin-modulen, og informerer brukerne etter eget kunnskapsnivå: Ved å koble til plugin-moduler mottar Facebook informasjon om at en bruker har hentet opp den tilsvarende siden omfattet av tilbudet. Hvis brukeren er pålogget, kan Facebook tilordne besøket til brukerens Facebook-konto. Hvis brukere samhandler med plugin-moduler, f.eks. klikker på “Liker”-knappen eller legger ut en kommentar, overføres den tilsvarende informasjonen fra nettleseren direkte til Facebook og lagres der. Hvis en bruker ikke er medlem av Facebook, kan det likevel hende at Facebook samler inn og lagrer IP-adressen til brukeren. Ifølge Facebook lagres kun anonyme IP-adresser i Tyskland. Du finner mer informasjon om formålet med og omfanget av datainnsamlingen og videre behandling og bruk av data av Facebook, samt de tilhørende rettighetene og innstillingsalternativene for å beskytte personvernet til privatpersoner, i Facebooks personvernpolicy: https://www.facebook.com/about/privacy/. Hvis en bruker er medlem av Facebook og ikke vil at Facebook skal samle inn personopplysninger knyttet til brukeren via dette tilbudet og sammenstille disse opplysningene med medlemsinformasjon lagret på Facebook, må brukeren logge ut av Facebook før brukeren besøker nettstedet. Du kan endre innstillinger for og reservere deg mot bruk av personopplysninger til salgsfremmende formål i profilinnstillingene på Facebook: https://www.facebook.com/settings?tab=ads.

 

Våre nettsteder bruker plugin-moduler for sosiale medier (“plugins”) fra det sosiale nettverket facebook.com, som driftes av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Plugin-moduler kan gjenkjennes på Facebook-logoen (hvit “F” på blå bakgrunn, eller “Tommel opp”-tegnet / “Liker”-knappen), eller de er merket med tillegget “Facebook Social Plugin”. Du kan finne en liste over Facebook Social Plugins og hvordan de ser ut her: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

 

Når du henter opp en nettside som inneholder en slik plugin-modul, oppretter nettleseren din en direkte forbindelse til Facebook-serverne. Innholdet i plugin-modulen overføres fra Facebook direkte til nettleseren din og kobles til nettstedet av nettleseren. Vi har derfor ingen innflytelse på dataomfanget som Facebook samler inn ved hjelp av denne plugin-modulen, og informerer deg etter eget kunnskapsnivå:

 

Ved å koble til plugin-moduler mottar Facebook informasjon om at du har hentet opp den tilsvarende nettsiden. Hvis du er pålogget på Facebook, kan Facebook tilordne besøket til Facebook-kontoen din. Hvis du samhandler med plugin-moduler, f.eks. klikker på “Liker”-knappen eller legger ut en kommentar, overføres den tilsvarende informasjonen fra nettleseren direkte til Facebook og lagres der. Hvis du ikke er medlem av Facebook, kan det likevel hende at Facebook samler inn og lagrer IP-adressen din.

 

Du finner mer informasjon om formålet med og omfanget av datainnsamlingen og den videre behandlingen og bruken av dine personopplysninger av Facebook, samt dine rettigheter og innstillingsalternativer for personvern, i personvernpolicyen til Facebook: https://www.facebook.com/policy.php.

 

Hvis du er medlem av Facebook og ikke vil at Facebook skal samle inn personopplysninger knyttet til brukeren via vårt nettsted og sammenstille disse opplysningene med medlemsinformasjon lagret på Facebook, må du logge ut av Facebook før du besøker nettstedet.

 

Det er også mulig å blokkere plugin-moduler for sosiale medier fra Facebook med tilleggsprogrammer for nettleseren din, f.eks. med Facebook Blocker.

 

Remarketing/retargeting av Facebook

På grunnlag av artikkel 6 avsnitt 1 i personvernforordningen har vi integrert remarketing-tagger på vår nettside fra det sosiale nettverket Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Når du besøker våre nettsider, oppretter remarketing-taggene en direkte forbindelse mellom nettleseren din og Facebook-serveren. Facebook får dermed informasjon om at du har besøkt nettsiden vår med din IP-adresse. Dermed kan Facebook tilordne besøket på sidene våre til din brukerkonto. Informasjonen som samles inn på denne måten, kan vi bruke til visningen av Facebook Ads. Vi gjør oppmerksom på at vi som leverandør av nettsidene ikke har kjennskap til innholdet i de overførte dataene samt hvordan disse brukes av Facebook. Du finner mer informasjon om dette i personvernerklæringen til Facebook under https://www.facebook.com/about/privacy/. Dersom du ikke vil at det skal samles inn data via Custom Audiences, kan du deaktivere Custom Audiences her.

 

Bruk av Twitter-plugins (f.eks. “Twitter”-knappen)

På grunnlag av artikkel 6 avsnitt 1 i personvernforordningen bruker vi såkalte plugin-moduler for sosiale medier (“plugin-moduler”) fra mikrobloggtjenesten Twitter, som driftes av Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA (“Twitter”). Plugin-modulene er merket med en Twitter-logo, for eksempel i form av en blå “Twitter-fugl”. Du finner en oversikt over Twitter-plugins og hvordan de ser ut her: https://dev.twitter.com/web/overview

 

Når du henter opp en side på nettstedet vårt som inneholder en slik plugin-modul, oppretter nettleseren en direkte forbindelse til Twitter-serverne. Innholdet i plugin-modulen overføres fra Twitter direkte til nettleseren din og kobles til siden av nettleseren. Gjennom tilkoblingen mottar Twitter informasjon om at nettleseren din har tilgang til den gjeldende siden på nettstedet vårt, selv om du ikke har en Twitter-profil, eller ikke er logget inn på Twitter. Denne informasjonen (inkludert din IP-adresse) overføres fra nettleseren din direkte til en Twitter-server i USA og lagres der.

 

Hvis du er logget inn på Twitter, kan Twitter umiddelbart tilordne ditt besøk på vår nettside til din Twitter-konto. Hvis du samhandler med plugin-moduler, f.eks. klikker på “Twitter”-knappen, overføres den tilsvarende informasjonen fra nettleseren direkte til Twitter og lagres der. Informasjonen vil også bli lagt ut på din Twitter-konto og vises til dine kontakter der.

 

Du finner mer informasjon om formålet med og omfanget av datainnsamlingen og den videre behandlingen og bruken av dine personopplysninger av Twitter, samt dine rettigheter og innstillingsalternativer for personvern, i personvernpolicyen til Twitter: https://twitter.com/privacy

 

Hvis du ikke vil at Twitter skal tilordne data som samles inn via vår nettside direkte til din Twitter-konto, må du logge deg ut av Twitter før du besøker nettstedet vårt. Du kan også forhindre lastingen av Twitter-plugins med tilleggsprogrammer for nettleseren din, f.eks. med skriptblokkereren “NoScript” http://noscript.net/.

 

Bruk av AddThis-plugins (f.eks. “Del”-knappen)

På grunnlag av artikkel 6 avsnitt 1 i personvernforordningen bruker vi såkalte plugin-moduler for sosiale medier (“plugin-moduler”) på nettsidene våre fra bokmerketjenesten AddThis, som driftes av AddThis LLC, Inc. 8000 Westpark Drive, Suite 625, McLean, VA 2210, USA (“AddThis”). Plugin-modulene er som regel merket med en AddThis-logo, for eksempel i form av et hvitt plusstegn på oransje bakgrunn. Du finner en oversikt over AddThis-plugins og hvordan de ser ut her: https://www.addthis.com/get/sharing

 

Når du henter opp en side på nettstedet vårt som inneholder en slik plugin-modul, oppretter nettleseren en direkte forbindelse til AddThis-serverne. Innholdet i plugin-modulen overføres fra AddThis direkte til nettleseren din og kobles til siden av nettleseren. Gjennom tilkoblingen mottar AddThis informasjon om at nettleseren din har tilgang til den gjeldende siden på nettstedet vårt og lagrer en informasjonskapsel på enheten din for å identifisere nettleseren din. Denne informasjonen (inkludert din IP-adresse) overføres fra nettleseren din direkte til en AddThis-server i USA og lagres der. AddThis bruker dataene til å opprette anonyme brukerprofiler, som danner grunnlaget for personlig og interessebasert annonsering for besøkende på nettsteder med AddThis-plugins.

 

Du finner mer informasjon om formålet med og omfanget av datainnsamlingen og den videre behandlingen og bruken av dine personopplysninger av AddThis i personvernpolicyen til AddThis: http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy.

Hvis du vil reservere deg mot datainnsamling til AddThis i fremtiden, kan du bruke en informasjonskapsel for tilbakeholdelse av ditt samtykke (“Opt-Out Cookie”) som du kan laste ned på følgende lenke: http://www.addthis.com/privacy/opt-out.

Du kan også forhindre lastingen av AddThis-plugins med tilleggsprogrammer for nettleseren din, f.eks. med skriptblokkereren “NoScript” http://noscript.net/.

 

Bruk av Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra Google Inc. (“Google”) på grunnlag av artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen. Google Analytics bruker såkalte informasjonskapsler ("cookies") – tekstfiler som lagres på din datamaskin og gjør det mulig å analysere bruken av nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om bruken av dette nettstedet, sendes vanligvis til en Google-server i USA og lagres der. På dette nettstedet har vi utvidet Google Analytics med koden “anonymizeIp” for å sikre en anonym innsamling av IP-adresser (såkalt IP-maskering). IP-adressen din avkortes på forhånd av Google innenfor EU eller andre stater som har undertegnet avtalen gjennom EØS. På vegne av leverandøren av dette nettstedet vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet for å kompilere rapporter om nettstedaktivitet og for å tilby leverandøren av nettstedet andre tjenester knyttet til bruken av nettstedet og Internett. IP-adressen levert av Google Analytics som en del av Google Analytics, blir ikke sammenstilt med andre Google-data. Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å endre de tilsvarende innstillingene i nettleseren din; vær imidlertid oppmerksom på at du ikke kan bruke alle funksjonene på dette nettstedet fullt ut hvis du gjør dette. I tillegg kan du forhindre at Google samler inn dataene som genereres av informasjonskapslene og som er knyttet til din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse) og behandling av disse dataene hos Google ved å laste ned og installere plugin-modulen for nettleseren under den følgende lenken http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nn.

 

Du kan forhindre innsamling til Google Analytics ved å klikke på lenken nedenfor. Det brukes en informasjonskapsel for tilbakeholdelse av ditt samtykke (“Opt-Out Cookie”), som forhindrer at dine personopplysninger samles inn ved besøk til nettstedet i fremtiden:
Deaktivere Google Analytics

 

Du finner mer informasjon om vilkår og personvern på http://www.google.com/analytics/terms/nn.html eller på https://www.google.de/intl/nn/policies/. Vi gjør oppmerksom på at vi på dette nettstedet har utvidet Google Analytics med koden “anonymizeIp” for å sikre en anonym innsamling av IP-adresser (såkalt IP-maskering).

 

Videreføring av personopplysninger, kredittsjekk

Vi overfører dine personopplysninger til tredjeparter kun dersom

 • du uttrykkelig har gitt ditt samtykke til dette i henhold til artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen,
 • utlevering i henhold til artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen er nødvendig for å hevde, gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav, og det ikke er grunn til å tro at du har en overveiende berettiget interesse i å ikke utlevere dine personopplysninger,
 • overføringen er nødvendig for å overholde rettslige forpliktelser i henhold til artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen, samt
 • dette er tillatt i henhold til lovbestemmelser og artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen for avviklingen av avtaleforhold med deg, for eksempel vil dine personopplysninger bli videresendt til en leverandør som har fått i oppdrag å gjennomføre en levering til deg.

For å behandle betalinger sender vi betalingsopplysningene dine til den banken som er ansvarlig for betalingen. Hvis vi gjør en forskuddsbetaling, kan vi innhente en kredittsjekk fra SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden, for å sikre våre berettigede interesser. Dine berettigede bekymringer vil bli tatt i betraktning i samsvar med loven. Annen overføring til tredjeparter vil ikke finne sted.

 

Bruk av informasjonskapsler

På ulike nettsider brukes det informasjonskapsler ("cookies"). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din. De gjør ingen skade på datamaskinen og inneholder ingen personopplysninger om deg. Informasjonen i informasjonskapslene gjør det mulig for oss å gjenkjenne datamaskinen ved ditt neste besøk. Dette støtter brukervennligheten og gjør det lettere for deg å bruke våre nettsider. Dataene som behandles ved hjelp informasjonskapsler, er nødvendige for de ovennevnte formålene og for å ivareta vår og tredjeparters berettigede interesse iht. artikkel 6 avsnitt 1 i personvernforordningen.

Du kan stille inn nettleseren din slik at du blir informert om bruken av informasjonskapsler, noe som tillater deg å avgjøre om du vil godta eller avvise bruken av informasjonskapsler for hvert enkelttilfelle. En fullstendig deaktivering av informasjonskapsler kan imidlertid føre til at du ikke vil kunne bruke alle funksjonene på nettstedet vårt.

 

Dine rettigheter som registrert i henhold til databehandling

Du har rett til å

 • innsyn i dine personopplysninger vi behandler, i henhold til artikkel 15 i personvernforordningen. Især kan du kreve informasjon om behandlingsformål, kategorier av personopplysninger, mottakerkategorier som har innsyn i dine personopplysninger, den planlagte lagringsperioden, retten til rettelse, sletting, begrensning av databehandling eller reservasjon, retten til å klage til en tilsynsmyndighet, personopplysningenes opprinnelse dersom de ikke ble innsamlet hos oss, og automatiserte beslutningsprosesser, herunder profilering og informasjon om enkeltdetaljer;
 • kreve umiddelbar rettelse av feilaktige eller ufullstendige personopplysninger som er lagret hos oss, i henhold til artikkel 16 i personvernforordningen;
 • kreve sletting av dine personopplysninger som lagres av oss, med unntak av det som kreves for å utøve retten til ytringsfrihet og informasjon, for å overholde rettslige forpliktelser, av hensyn til allmennhetens interesse eller for å hevde, gjøre gjeldende eller forsvare rettslige krav i henhold til artikkel 17 i personvernforordningen;
 • kreve begrensning av behandlingen av dine personopplysninger, såfremt nøyaktigheten av personopplysningene bestrides av deg, behandlingen skjer på uriktig måte, dersom du avviser slettingen, og vi ikke lenger trenger personopplysningene, eller dersom du trenger dette for å gjøre gjeldende, utøve eller forsvare rettslige krav i henhold til artikkel 18 i personvernforordningen, eller du har reservert deg mot behandling i henhold til artikkel 21 i personvernforordningen;
 • kreve å motta personopplysningene du har oppgitt til oss, i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format, eller å kreve overføring av disse til en annen behandlingsansvarlig i henhold til artikkel 20 i personvernforordningen;
 • når som helst trekke tilbake ditt samtykke overfor oss i henhold til artikkel 7, avsnitt 3 i personvernforordningen. Dette vil ha som følge at vi i fremtiden ikke lenger har lov til å fortsette databehandlingen som hadde ditt samtykke som grunnlag, og
 • klage til en tilsynsmyndighet i henhold til artikkel 77 i personvernforordningen. Som regel kan du kontakte tilsynsmyndigheten på ditt vanlige bosted eller på arbeidsplassen, eller benytte deg av tilsynsmyndigheten ved vårt forlag til dette formålet.

 

Reservasjonsrett

Hvis dine personopplysninger behandles på grunnlag av berettigede interesser i henhold til artikkel 6, avsnitt 1 i personvernforordningen, har du rett til å reservere deg mot behandling av dine personopplysninger i henhold til artikkel 21 i personvernforordningen, forutsatt at det er grunner til dette knyttet til din særlige situasjon, eller reservasjonen er mot direkte markedsføring. I sistnevnte tilfelle har du en generell rett til reservasjon uten å måtte oppgi en særlig situasjon for at vi skal etterkomme dette.

Hvis du vil benytte deg av retten til tilbaketrekking eller reservasjonsretten, er det tilstrekkelig å sende en e-post til firmapost@csmessel.no.

 

Personvern

Som en del av besøket på nettstedet vårt bruker vi SSL-prosesser (Secure Socket Layer) sammen med det høyeste krypteringsnivået som støttes av nettleseren din. Som regel er dette 256-biters kryptering. Hvis nettleseren din ikke støtter 256-biters kryptering, bruker vi 128-biters v3-teknologi i stedet. Du kan se om enkeltsider på nettstedet vårt overføres kryptert ved hjelp av det låste nøkkel- eller låsesymbolet i statuslinjen til nettleseren din.

Vi har også truffet egnede tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene dine mot manipulering, delvis eller fullstendig tap, ødeleggelse eller mot uautorisert innsyn fra tredjeparter. Våre sikkerhetstiltak blir stadig bedre i tråd med den teknologiske utviklingen.

 

Aktualiteten til og endringer i denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen er den gjeldende versjonen fra mai 2018.

Videreutviklingen av vårt nettsted eller våre tilbud eller endrede rettslige krav eller forskrifter fra myndigheter kan gjøre det nødvendig å endre denne personvernerklæringen. Du kan til enhver tid få tilgang til og skrive ut den gjeldende personvernerklæringen på vår nettside under fein.com.