Det beste oscillerende verktøyet.
Siden 1967 og inn i fremtiden.

Første oscillerende elektroverktøy fra FEIN - gipssagen

Denne sagen ble patentert som håndsirkelsag med oscillerende sagblad plassert i vinkel. Den ble først og fremst brukt innen ortopedi til saging av gipsforbindinger. Den oscillerende rotasjonen gir en sideveis bevegelse som åpner den harde forbindingen uten å skade huden til pasienten. Gipssagen ble utstyrt med et kraftigere gir og videreutviklet til karosserisag. Gipssagen er utgangspunktet for FEINs teknisk avanserte verktøyserie med oscillerende rotasjon.

1986

FEIN – banebrytende når det gjelder elektroverktøy.

Det oscillerende bevegelsesforløpet med inntil 20 000 svingninger pr. minutt og amplituden på 2 x 1,6 vinkelgrader muliggjør stor slipe- og kutteevne og et mangfold av forskjellige anvendelser.

1995

Av FEINSLIPEREN oppstår FEIN MultiMaster.

Av FEINSLIPEREN oppstår den første FEIN MultiMaster. Takket være et omfattende, nytt tilbehørsprogram har navnet FEINSAG oppstått.

Til tilbehør

2007

FEIN – oppfinneren av tilbehørskifte uten verktøy.

Det patenterte og enestående FEIN QuickIN-hurtigspennsystemet muliggjør skifte av tilbehør uten verktøy – det sparer mye tid når det brukes forskjellige tilbehørsdeler, og det er meget komfortabelt.

FEIN – med optimal kraftoverføring

Det patenterte 8-stjernes verktøyfestet på FEIN MultiMaster sørger for at verktøyet sitter absolutt sikkert, selv under stor belastning, og muliggjør optimal kraftoverføring for et effektivt arbeidsforløp.

2011

FEIN batteridrevet MultiMaster – mobil og kraftig

Utbygging og oppussing blir dermed enda mer fleksibel og mobil. Og det til samme effekt sammenlignet med nettstrømvarianten. Li-ion-batteriets store ladekapasitet gjør det mulig å arbeide kontinuerlig selv med de største utfordringene.

2014

Enda kraftigere, mer stillegående og nesten vibrasjonsfri.

Neste generasjon: Nye FEIN MultiMaster.

2016

FEIN oscillerende verktøy med Starlock-verktøyfeste

Høyeste arbeidsprogresjon og hurtig verktøyskifte.

Teknologi