Henkilötietojesi suojaaminen ja sinun yksityisyytesi on FEINille erittäin tärkeää. Haluamme siksi kertoa tässä sinulle, miten käytämme ja suojelemme tietojasi. FEINille on itsestään selvää, että kaikkia tietosuojaa koskevia lainmääräyksiä noudatetaan, jotta yksityisyyttäsi voidaan suojella parhaalla mahdollisella tavalla. Luethan seuraavat tiedot huolellisesti.


Käsittelystä vastaava, yrityksen tietosuojavaltuutetun nimi ja yhteystiedot

Nämä tietosuojaperiaatteet koskevat tietojenkäsittelyä, jota tekee


Ota-Tuote Oy
Hämeentie 155
00560 Helsinki
T. +358 / 09-5499 2400

info@otatuote.fi
www.otatuote.fi


Ota-Tuote Oy yleisen tietosuoja-asetuksen 4 artiklan 7 kohdan mukainen rekisterinpitäjä.


Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa tietosuojaselosteeseemme (käytetään myös nimitystä tietosuojadirektiivit) tai sinulla on muuta asiaa tietojenkäsittelyyn liittyen, voit kääntyä tietosuojavaltuutettumme puoleen kirjoittamalla seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:
info@otatuote.fi



Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja käyttö sekä niiden käyttötapa ja käyttötarkoitus

a) Vierailu verkkosivustollamme


Kun avaat fein.com-verkkosivuston, päätelaitteellasi käytössä oleva selain lähettää automaattisesti tietoja verkkosivustomme palvelimelle. Tällaiset tiedot tallennetaan väliaikaisesti niin kutsuttuun lokitiedostoon. Seuraavat tiedot kerätään muutenkin omasta toiminnasta riippumatta ja tallennetaan, kunnes ne poistetaan automaattisesti:


  • haussa käytetyn tietokoneen IP-osoite,
  • haun päivämäärä ja kellonaika,
  • haettujen tietojen nimi ja URL,
  • verkkosivu, jolta sivustolle tullaan (referrer URL),
  • käytetty selain ja mahdollisesti tietokoneesi käyttöjärjestelmä sekä internetpalveluiden tarjoajan nimi

Käsittelemme mainittuja tietoja seuraaviin tarkoituksiin:


  • Moitteettoman yhteyden takaaminen ja verkkosivustomme miellyttävä käyttö,
  • Järjestelmän turvallisuuden ja vakauden arviointi
  • muut hallinnolliset tarkoitukset.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusteena on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Oikeutettu etumme perustuu edellä lueteltuihin tarkoituksiin. Tietoja ei käytetä yksilöimään sinua.


b) Uutiskirjeemme tilaaminen


Jos olet antanut yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti nimenomaisen suostumuksesi, käytämme sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle säännöllisesti uutiskirjeemme valitsemistasi aiheista. Uutiskirjeen vastaanottamiseen tarvitaan vain sähköpostiosoite.


Rekisteristä poistaminen on mahdollista milloin tahansa. Voit esimerkiksi napsauttaa linkkiä, joka löytyy jokaisen uutiskirjeen lopusta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää rekisteristäpoistamisilmoituksen koska tahansa sähköpostitse osoitteeseen info@otatuote.fi. Rekisteristä poistamisesta ei synny sinulle ylimääräisiä kustannuksia kummassakaan tapauksessa.


Voit myös pyytää oikaisemaan tai poistamaan tietosi kirjoittamalla edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.


c) Yhteydenottolomakkeemme käyttö


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä meihin verkkosivustoltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Tällöin on pakollista antaa voimassa oleva sähköpostiosoite, jotta tiedämme, keneltä kysely tulee, ja jotta voisimme vastata kyselyyn. Muiden tietojen antaminen on vapaaehtoista.


Tietojenkäsittely yhteydenottotarkoituksessa tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan nojalla perustuen antamaasi vapaaehtoiseen suostumukseen.


Yhteydenottolomakkeen käyttöä varten keräämämme henkilötiedot poistetaan sen jälkeen, kun tekemääsi kyselyyn on vastattu.


d) Tavaroiden, online-palveluiden tai muiden palveluiden tilaaminen


Tarjoamme verkkosivustollemme integroidun verkkokaupan kautta mahdollisuuden tilata tavaroita, online-palveluita tai muita palveluita. Tilausprosessin yhteydessä keräämme henkilötietoja, erityisesti nimesi ja osoitteesi sekä pankkitiedot valitun maksutavan mukaan. Käytämme toimittamiasi tietoja tekemäsi tilauksen käsittelyyn ja toteuttamiseen, online-palveluihin pääsyyn tai muun palvelun täytäntöönpanoon. Kun tilaat verkkokaupastamme, saat sähköpostitse tilauksestasi vahvistusviestin, jossa on sopimusteksti ja tilaustiedot (tilauksen saapumisen vahvistusviesti). Voit tallentaa ne sähköpostitilillesi; myös me tallennamme ne. Tietoturvasyistä tilaustietosi eivät ole enää saatavilla verkkokaupassa tilauksen lähettämisen jälkeen.


C. & E. FEIN GmbH sekä kulloinenkin sopimuskumppanisi (FEINin tytäryhtiö tai jakelija) käyttää antamiasi tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan nojalla kanssasi solmitun sopimuksen täytäntöönpanoa varten.


Käytämme tietojasi myös tiedottaaksemme sinulle muista tuotteistamme ja palveluistamme, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua. Voit koska tahansa kieltää tietojesi käytön kyseiseen tarkoitukseen ilman että sinulle syntyy muita kuluja kuin viestin lähetyksestä syntyvät perusmaksujen mukaiset kulut. Voit lähettää kiellon koska tahansa sähköpostitse osoitteeseen info@otatuote.fi. Voit myös pyytää oikaisemaan tai poistamaan tietosi kirjoittamalla edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.


e) Tarjoamaamme kolmivuotiseen takuuseen liittyvän ilmoittautumisen takia


C. & E. FEIN GmbH sekä kulloinenkin sopimuskumppanisi (FEINin tytäryhtiö tai jakelija) käyttää antamiasi tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan nojalla kanssasi solmitun sopimuksen täytäntöönpanoa varten.


Tämän lisäksi vain sopimuskumppanisi käyttää postiosoitettasi lähettääkseen sinulle toisinaan lisätietoja FEIN-tuotteista.


Voit kieltää vapaamuotoisesti sopimuskumppaniasi käyttämästä tietojasi mainostarkoituksissa koska tahansa, mieluiten lähettämällä ilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen: info@otatuote.fi.


Ilmoittautuminen kolmen vuoden FEIN PLUS -takuuseen voidaan peruuttaa koska tahansa. Vastaavat tiedot poistetaan silloin välittömästi. Otathan huomioon, että siinä tapauksessa kaikki kolmen vuoden FEIN PLUS -takuun puitteissa luodut tiedot katoavat ja oikeus pidentää takuuta lakkaa.


Lähetä peruutuksesi
sähköpostitse osoitteeseen info@otatuote.fi
postitse osoitteeseen Ota-Tuote Oy, Hämeentie 155, 00560 Helsinki, (PL 10, 00561 Helsinki)


Tarkempia tietoja takuuehdoistamme löydät täältä.


Yhteistyö Facebookin kanssa

Facebook-yhteisöliitännäisten käyttö


Tämä verkkosivusto käyttää yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan nojalla sosiaalisen median Facebookin yhteisöliitännäisiä (”Plugins”), joita ylläpitää Facebook (Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, jäljempänä ”Facebook”). Liitännäiset tunnistaa Facebookin logosta (valkoinen f-kirjain sinisen laatan päällä, sanoista ”Tykkää” tai ”Like” tai peukalo ylöspäin -merkki), tai siinä on lisäteksti ”Facebook Social Plugin”. Facebook-yhteisöliitännäisten luettelo ja ulkoasut löytyvät täältä: https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Kun käyttäjä avaa sellaisen sivun tältä verkkosivustolta, jossa on jokin tällainen liitännäinen, selain muodostaa suoran yhteyden Facebookin palvelinten kanssa. Facebook välittää liitännäisen sisällön suoraan selaimeesi ja yhdistää sisällön verkkosivulle. Palveluntarjoajalla ei siksi ole minkäänlaista vaikutusta siihen tietomäärään, jota Facebook kerää liitännäisen avulla, ja palveluntarjoaja tiedottaa asiasta käyttäjiä omien tietojensa mukaisesti: Liitännäisten kautta muodostuvan yhteyden avulla Facebook saa tiedon, että käyttäjä on avannut vastaavan sivun verkkosivustolta. Jos käyttäjä on kirjautunut Facebookiin sisään, Facebook voi liittää vierailun käyttäjän Facebook-tilille. Jos käyttäjä on vuorovaikutuksessa liitännäisten kanssa, esimerkiksi painaa Like-painiketta tai jättää kommentin, selaimesi välittää sitä koskevan tiedon suoraan Facebookille ja tallentaa tiedon sinne. Jos käyttäjä ei ole Facebookin jäsen, on silti olemassa mahdollisuus, että Facebook saa tietoonsa käyttäjän IP-osoitteen ja tallentaa sen. Facebookin mukaan Saksassa tallennetaan ainoastaan anonymisoitu IP-osoite. Lue Facebookin tekemän tietojenkeruun tarkoituksesta ja laajuudesta sekä tietojen jatkokäsittelystä ja käytöstä, oikeuksistasi näihin asioihin liittyen sekä käyttäjän yksityisyysasetuksista Facebookin tietosuojailmoituksista: https://www.facebook.com/about/privacy/. Jos käyttäjä on Facebookin jäsen eikä halua, että Facebook kerää hänestä tietoja tämän verkkosivuston kautta ja yhdistää ne hänen Facebook-tietoihinsa, käyttäjän tulee kirjautua Facebookista ulos ennen vierailua verkkosivustolla. Voit tehdä muita asetuksia ja kieltää käyttämästä tietoja markkinointia varten Facebookin omissa profiiliasetuksissa: https://www.facebook.com/settings?tab=ads.


Verkkosivustomme käyttää Facebook-yhteisöliitännäisiä, joita ylläpitää Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA, jäljempänä ”Facebook”). Liitännäiset tunnistaa Facebookin logosta (valkoinen f-kirjain sinisen laatan päällä, tai peukalo ylöspäin -merkki / Tykkää-painike), tai niissä on lisäteksti ”Facebook Social Plugin”. Facebook-yhteisöliitännäisten luettelo ja ulkoasut löytyvät täältä: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.


Kun avaat sellaisen sivun, jossa on tällainen liitännäinen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebookin palvelinten kanssa. Facebook välittää liitännäisen sisällön suoraan selaimeesi ja yhdistää sisällön verkkosivulle. Meillä ei siksi ole minkäänlaista vaikutusta siihen tietomäärään, jota Facebook kerää liitännäisen avulla, ja tiedotamme sinulle asiasta omien tietojemme mukaisesti:


Liitännäisten kautta muodostuvan yhteyden avulla Facebook saa tiedon, että olet avannut vastaavan sivun. Jos olet kirjautunut Facebookiin sisään, Facebook voi liittää vierailun sinun Facebook-tiliisi. Jos olet vuorovaikutuksessa liitännäisten kanssa, esimerkiksi painat Like-painiketta tai jätät kommentin, selaimesi välittää tällaisen tiedon suoraan Facebookille ja tallentaa tiedon sinne. Jos et ole Facebookin jäsen, on silti olemassa mahdollisuus, että Facebook saa tietoonsa IP-osoitteesi ja tallentaa sen.


Lue Facebookin tietojenkeruun tarkoituksesta, laajuudesta, tietojen käsittelystä ja käytöstä sekä näihin asioihin liittyvistä oikeuksistasi ja yksityisyysasetuksista yksityisyytesi suojaamiseksi Facebookin tietosuojailmoituksista: https://www.facebook.com/policy.php.


Jos olet Facebookin jäsen etkä halua, että Facebook kerää sinusta tietoja verkkosivustomme kautta ja yhdistää ne Facebookiin tallennettuihin käyttäjätietoihisi, sinun tulee kirjautua Facebookista ulos ennen vierailua verkkosivustollamme.


Facebook-yhteisöliitännäiset voi estää myös selaimen lisäosien avulla, esimerkiksi Facebook Blocker -työkalun avulla.


Facebookin uudelleenmarkkinointi/uudelleenkohdentaminen (remarketing/retargeting)

Verkkosivustollemme on integroitu Facebookin (Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA) uudelleenmarkkinointitageja yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan nojalla. Kun vierailet verkkosivustollamme, selaimesi ja Facebookin selaimen välille muodostetaan suora yhteys uudelleenmarkkinointitagien kautta. Facebook saa sitä kautta tiedon, että sinun IP-osoitteestasi on vierailtu sivustollamme. Näin Facebook voi yhdistää verkkosivustollamme tehdyn vierailun käyttäjätiliisi. Voimme käyttää tällä tavoin saatuja tietoja Facebook-mainosten näyttämiseen. Muistutamme, että me sivuston ylläpitäjänä emme saa tietoja siirrettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten Facebook käyttää niitä. Lisätietoja Facebookin tietosuojaselosteesta löydät osoitteesta https://www.facebook.com/about/privacy/. Jos et halua Mukautettu kohderyhmä -palvelun keräävän tietoja, voit poistaa toiminnon käytöstä täällä.


Twitter-liitännäisten käyttö (esimerkiksi Twiittaa-painike)

Verkkosivustollamme käytetään Twitter-mikroblogipalvelun (Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA, jäljempänä ”Twitter”) ylläpitämiä niin sanottuja yhteisöliitännäisiä (”Plugins”) yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan nojalla. Liitännäiset on merkitty Twitter-logolla, esimerkiksi sinisellä Twitter-linnulla. Twitter-liitännäisten listan ja ulkoasun löydät täältä: https://dev.twitter.com/web/overview


Kun avaat sellaisen sivun tältä verkkosivustolta, jossa on jonkinlainen liitännäinen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Twitterin palvelinten kanssa. Twitter välittää liitännäisen sisällön suoraan selaimeesi ja yhdistää sisällön verkkosivulle. Yhteyden kautta Twitter saa tiedon, että selaimesi on avannut vastaavan sivun verkkosivustoltamme. Näin on myös silloin, vaikka sinulla ei olisi Twitter-profiilia tai et olisi juuri sillä hetkellä kirjautunut Twitteriin sisään. Selaimesi lähettää kyseisen tiedon (mukaan lukien IP-osoitteesi) suoraan Twitterin palvelimelle USA:han ja tallentaa sen sinne.


Jos olet kirjautunut Twitteriin sisään, Twitter voi liittää verkkosivustollemme tekemäsi vierailun Twitter-tiliisi. Jos olet vuorovaikutuksessa liitännäisten kanssa, esimerkiksi painat Twitter-painiketta, selaimesi välittää kyseisen tiedon suoraan Twitterin palvelimelle ja tallentaa tiedon sinne. Tiedot julkaistaan myös Twitter-tililläsi ja näytetään sinun seuraajillesi.


Lue Twitterin tekemän tietojenkeruun tarkoituksesta ja laajuudesta sekä tietojen käsittelystä ja käytöstä sekä näihin asioihin liittyvistä oikeuksistasi ja yksityisyysasetuksista yksityisyytesi suojaamiseksi Twitterin tietosuojailmoituksista: https://twitter.com/privacy


Jos et halua, että Twitter yhdistää verkkosivustomme kautta kerätyt tiedot Twitter-tiliisi, sinun pitää kirjautua Twitteristä ulos ennen vierailua verkkosivustollamme. Voit estää Twitter-liitännäisen lataamisen kokonaan myös selaimesi lisäosilla, esimerkiksi NoScript-lisäosalla http://noscript.net/.


AddThis-liitännäisten käyttö (esimerkiksi Jaa-painike)

Verkkosivustollamme käytetään AddThis-kirjanmerkkipalvelun (AddThis LLC, Inc. 8000 Westpark Drive, Suite 625, McLean, VA 2210, USA, jäljempänä ”AddThis”) yhteisöliitännäisiä yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan nojalla. Liitännäiset on yleensä merkitty AddThisin logolla, esimerkiksi valkoisella plusmerkillä, joka on oranssinvärisellä taustalla. AddThis-liitännäisten listan ja ulkoasut löydät täältä: https://www.addthis.com/get/sharing


Kun avaat sellaisen sivun tältä verkkosivustolta, jossa on jonkinlainen liitännäinen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden AddThisin palvelinten kanssa. AddThis välittää liitännäisen sisällön suoraan selaimeesi ja yhdistää sisällön verkkosivulle. Yhteyden kautta AddThis saa tiedon, että selaimesi on avannut vastaavan sivun verkkosivustoltamme ja tallentaa evästeen päätelaitteellesi tunnistaakseen sinun selaimesi. Selaimesi lähettää kyseisen tiedon (mukaan lukien IP-osoitteesi) suoraan AddThisin palvelimelle USA:han ja tallentaa sen sinne. AddThis käyttää tietoja anonymisoitujen käyttäjäprofiilien luomiseen, joiden avulla AddThis-liitännäisiä käyttävät verkkosivustot voivat tehdä kohdennettua, mielenkiinnon kohteisiin perustavaa mainontaa kävijöilleen.


Lue AddThisin tekemän tietojenkeruun tarkoituksesta ja laajuudesta sekä tietojen käsittelystä ja käytöstä AddThisin tietosuojaselosteesta: http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy.


Jos haluat estää AddThisiä keräämästä tietoja tulevaisuudessa, voit asettaa niin kutsutun opt-out-evästeen, jonka voit ladata seuraavasta linkistä: http://www.addthis.com/privacy/opt-out.


Voit estää AddThis-liitännäisen lataamisen kokonaan myös selaimesi lisäosilla, esimerkiksi NoScript http://noscript.net/-lisäosalla.


Google Analyticsin käyttö

Tämä verkkosivusto käyttää yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan nojalla Google Analyticsia, joka on Google Inc.:n (Google) verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää niin kutsuttuja evästeitä (”Cookies”), tekstitiedostoja, joita tallennetaan tietokoneellesi ja joiden avulla toimintaasi verkkosivustolla voidaan analysoida. Evästeiden synnyttämät tiedot, jotka kertovat kuinka käytät tätä verkkosivustoa, siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan siellä. Olemme lisänneet Google Analyticsiin tällä verkkosivustolla anonymizeIp-koodin, jonka avulla IP-osoitteet luodaan anonyymisti (niin kutsuttu IP-maskaus). Sen kautta Google lyhentää ensin IP-osoitteesi Euroopan unionin sisällä tai muiden Euroopan talousalueeseen kuuluvien maiden sisällä. Verkkosivuston ylläpitäjän toimeksiannosta Google käyttää tietoja analysoidakseen, kuinka käytät verkkosivustoa, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnoista ja tuottaakseen muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluita verkkosivuston ylläpitäjälle. Google Analyticsin saamaa selaimesi välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen tekemällä vastaavan asetuksen selaimeesi. Huomautamme kuitenkin, että tässä tapauksessa et välttämättä voi käyttää tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja täydellisesti. Voit myös estää Googlea luomasta evästeen synnyttämiä ja verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja (mukaan lukien IP-osoitteesi) sekä käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen, jonka löydät tästä linkistä http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi.


Voit estää Google Analyticsia keräämästä tietoja napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Tällöin asennetaan opt-out-eväste, joka estää tietojesi keräämisen, kun tulevaisuudessa vierailet tällä verkkosivulla:
Poista Google Analytics käytöstä


Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojasta löydät osoitteesta http://www.google.com/analytics/terms/fi.html ja https://www.google.de/intl/fi/policies/. Huomautamme, että tällä verkkosivustolla Google Analyticsiin on lisätty anonymizeIp-koodi, jonka avulla IP-osoitteet luodaan anonyymisti (niin kutsuttu IP-maskaus).


Henkilötietojen luovuttaminen, luottokelpoisuuden tarkastaminen

Luovutamme henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle ainoastaan silloin, kun


  • olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti
  • luovuttaminen on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan nojalla tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi eikä ole syytä olettaa, että sinulla olisi huomattavan tärkeä ja perusteltu syy estää tietojesi luovuttamista
  • luovuttaminen on tarpeen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohdan nojalla
  • se on laillisesti sallittua ja yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan nojalla tarpeen sopimussuhteidemme käsittelyä varten, esimerkiksi jos tietojasi luovutetaan tavarantoimitusta varten toimitusta suorittavalle lähetysyritykselle.


Maksujen käsittelyä varten luovutamme maksutietosi maksun hoitavalle luottolaitokselle. Jos osallistumme käsittelyyn, tarkastamme oikeutettujen etujemme turvaamiseksi mahdollisesti luottotietosi SCHUFA Holding AG:ltä (SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden). Suojeltavat etusi otetaan huomioon lain määräysten mukaisesti. Tietoja ei luovuteta muille kolmansille osapuolille.


Evästeiden käyttö

Eri verkkosivustoilla käytetään evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan tietokoneellesi. Ne eivät tee siellä mitään tuhoja, eivätkä ne sisällä minkäänlaisia sinua koskevia henkilötietoja. Evästeisiin sisältyvien tietojen avulla voimme tunnistaa tietokoneesi, kun vierailet seuraavan kerran sivustollamme. Näin verkkosivustomme käyttö on helpompaa ja käyttäjäystävällisempää. Evästeiden sisältämiä tietoja käytetään määrättyjä tarkoituksia varten meidän sekä kolmansien osapuolten oikeutettujen etujen turvaamiseksi yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan nojalla.


Voit tehdä selaimeesi sellaisen asetuksen, että saat tiedon, jos tietokoneellesi asennetaan evästeitä. Voit joko tapauskohtaisesti kieltäytyä evästeistä tai kieltää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden täydellinen käytöstä poistaminen voi kuitenkin aiheuttaa sen, että et voi käyttää kaikkia verkkosivustomme toimintoja.


Oikeutesi rekisteröitynä

Sinulla on oikeus


  • pyytää tietoa käsittelemistämme sinua koskevista henkilötiedoista yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaan. Erityisesti voit pyytää tietoa käsittelyn tarkoituksista, henkilötietoryhmistä, niistä vastaanottajaryhmistä, joille tietojasi on luovutettu tai luovutetaan, suunnitellusta säilytysajasta, oikeudesta oikaista, poistaa tai rajoittaa käsittelyä taikka oikeudesta kieltää, oikeudesta tehdä valitus, tietojesi alkuperästä, jos me emme ole niitä keränneet, sekä automaattisesta päätöksenteosta, mukaan lukien profilointi, ja mahdollisesti käsittelyiden merkityksellisyydestä yksityiskohtaisesti;
  • vaatia sinusta tallentamiemme väärien henkilötietojen oikaisua tai täydentämistä yleisen tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukaan
  • pyytää poistamaan meille tallennettuja henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklan mukaan, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen sananvapauden ja tiedonvälityksen vapauden harjoittamiseksi, laillisen velvoitteen täyttämiseksi, yleisen edun vuoksi tai oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  • pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista yleisen tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaan, jos kiistät tietojen paikkansapitävyyden, käsittely on lainvastaista, vastustat tietojen poistamista emmekä tarvitse tietoja enää, mutta tarvitset niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi taikka jos olet vastustanut tietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan nojalla;
  • pyytää meille toimittamiasi henkilötietoja jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai pyytää siirtämään tiedot toiselle rekisterinpitäjälle yleisen tietosuoja-asetuksen 20 artiklan mukaan
  • peruuttaa aiemmin meille antamasi suostumus koska tahansa yleisen tietosuoja-asetuksen 7 artiklan 3 kohdan mukaan. Tämän seurauksena emme saa enää jatkaa sellaista tietojenkäsittelyä, joka on perustunut antamallesi suostumukselle.
  • tehdä valitus valvontaviranomaiselle yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaan. Yleensä voit kääntyä vakinaisen asuinpaikkasi tai työpaikkasi tai liiketoimipaikkamme valvontaviranomaisen puoleen.


Vastustamisoikeus

Jos henkilötietojasi käsitellään oikeutettuun etuun perustuen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan nojalla, sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan mukaisesti, jos siihen on olemassa henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseen liittyviä perusteita tai kielto koskee suoramarkkinointia. Jälkimmäisessä tapauksessa sinulla on yleinen vastustamisoikeus, jonka panemme täytäntöön ilman että sinun tarvitsee ilmoittaa erityisestä tilanteesta.


Jos haluat käyttää peruutus- tai kielto-oikeuttasi, sähköpostiviesti siitä osoitteeseen info@otatuote.fi riittää.


Tietoturva

käytämme verkkosivustollemme tehdyissä vierailuissa SSL-salausprotokollaa (Secure Socket Layer) sekä kulloistakin korkeinta salausastetta, jota selaimesi tukee. Yleensä kyse on 256-bittisestä salauksesta. Jos selaimesi ei tue 256-bittistä salausta, käytämme sen sijaan 128-bittistä v3 -teknologiaa. Tunnistat selaimesi tilapalkin avaimen tai lukon kuvasta, onko jokin yksittäinen sivu verkkosivustollamme salattu.


Käytämme lisäksi sopivia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia suojataksemme henkilötietojasi manipuloinneilta, osittaiselta tai täydelliseltä katoamiselta, tuhoutumiselta ja asiattomien kolmansien osapuolten niihin pääsyltä. Turvatoimiamme kehitetään jatkuvasti teknologisen kehityksen mukaisesti.


Tämän tietosuojaselosteen voimassaolo ja muutokset

Tämä tietosuojaseloste on ajantasainen ja voimassa oleva, ja se on laadittu toukokuussa 2018.


Verkkosivustomme tai tarjontamme kehittely taikka lain tai viranomaisten muuttuneet määräykset voivat vaatia muuttamaan tätä tietosuojaselostetta. Voit koska tahansa hakea ja tulostaa kulloinkin voimassa olevan tietosuojaselosteen verkkosivultamme osoitteesta fein.com.


Yrityksen kotipaikka
Ota-Tuote Oy
Hämeentie 155
00560 Helsinki
T. +358 / 09-5499 2400

info@otatuote.fi
www.otatuote.fi
Kaupparekisteri
Helsinki, Y-tunnus 03002925
FI03002925
Toimitusjohtaja
Janne Järventausta
Agentti
Digitalagentur Oddity, Stuttgart