Maksimal efekt.
Ekstrem utholdenhet.

Merkbart arbeidsforsprang med tallrike patenterte produktegenskaper

Starlock: Ny standard for verktøyfeste på oscillerende elektroverktøy.

Ofte er det detaljene som utgjør forskjellen. Som med Starlock, det nye, innovative verktøyfestet. Det gjør det mulig å bytte verktøy på bare 3 sekunder. Samtidig garanterer det at tilbehøret sitter perfekt og gir dermed maksimal kraftoverføring. Resultat: enda raskere arbeidsforløp på alle bruksområder.

Mindre enn

3 sek.

verktøybytte.
3D form for

100%

kraftoverføring
 • Presise arbeidsresultater takket være FEIN originalt tilbehør med ekstremt høy bøyestivhet.

For å beskytte den enkelte maskin for overbelastning og skader er systemet delt i 3 ytelsesklasser : Starlock, StarlockPlus og StarlockMax.

Universelt verktøyfeste for tilbehør til alle FEIN oscillerende verktøy og de vanligste multifunksjonsverktøyene på markedet.

Verktøyfeste for tilbehør til alle FEIN oscillerende verktøy og andre multifunksjonsverktøy med StarlockPlus-feste.

Verktøyfeste for tilbehør til FEIN SuperCut og andre oscillerende verktøy med StarlockMax-verktøyfeste.

passer til:
 • FEIN MultiTalent
 • FEIN MultiMaster
 • FEIN SuperCut
 • Bosch, Makita, Ridgid, Milwaukee og mange flere
passer til:
 • FEIN MultiTalent
 • FEIN MultiMaster
 • FEIN SuperCut
 • Bosch
passer til:
 • FEIN SuperCut
 • Bosch

Innovativ og unikt:
FEIN antivibrasjonssystem.

Med utkobling av hus og motor reduserer antivibrasjonssystemet på FEIN oscillerende verktøy på den ene siden vibrasjoner og støy, noe som gjør arbeidet tydelig mer komfortabelt. På den annen side fører det nye Starlock-verktøyfestesystemet til at motoreffekten overføres til verktøyet uten tap. Dermed maksimeres arbeidsforløpet samtidig som belastningen minimeres for brukeren.

Høy belastningsevne og maksimal levetid. Alle girdeler er i metall.

Tilbehøret sitter perfekt takket være 3D-formen. 100 % tapsfri kraftoverføring gir opptil 35 % raskere arbeidsforløp samtidig som presisjonen økes.

Effektiv vibrasjonsreduksjon takket være selvbærende motor og komplett utkobling av motorhuset. For sikkert og behagelig arbeid med minimal kroppsbelastning og fremragende støydemping.

Mekanisk kobling for stasjonær drift i bord-/ borestativholderen eller for feste av dybdeanlegget.

Patentert, verktøyløst hurtigspennsystem fra FEIN. I kombinasjon med Starlock får du raskt verktøybytte på under 3 sekunder, sikkert og komfortabelt.

Motor som er sikret mot overbelastning og driftsslitasje, med høy andel kobber for maksimal effekt. Suverent vibrasjonsfri drift med kulelager på begge sider. Pottekonstruksjon for maksimal stabilitet.

Elektronikk i toppklassen sørger for konstant turtall, også ved belastning. Trinnløs elektronisk turtallsregulering.

opptil

70%

mindre vibrasjon
opptil

50%

mindre støy *
opptil

35%

raskere arbeidsforløp

Robuste elektroverktøy fra FEIN.
Designet og produsert i Tyskland

I 1967 oppfant vi det oscillerende elektroverktøyet. I nesten 50 år har vi nå konsekvent videreutviklet maskiner og tilbehør, og dermed kan vi i dag tilby markedets mest omfattende system for bygging og oppussing. Tallrike patenter, for eksempel vibrasjonsreduksjon, vitner om vår unike kompetanse innen produksjon av elektroverktøy. Med det nye verktøyfestet Starlock befester vi på nytt vår stilling som nr. 1 på området for oscillerende maskiner – og vi setter nye standarder.

FEIN MultiMaster

Gjennomprøvd av profesjonelle over hele verden og førstevalget for universell bruk innen bygging og oppussing, med eksemplarisk kvalitet.

Til MultiMaster Oversikt

FEIN originalt tilbehør

Kun med FEIN originalt tilbehør kan du fullt ut dra nytte av det store bruksområdet og styrken til FEIN MultiMaster, MultiTalent, SuperCut.

Til tilbehør